Dekoratif Tuz Lambası Modelleri

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası ciğerindeki ampul yardımıyla ısınarak havaya olumsuz iyonların yayılmasını esenlıyor demiştik.

Özellikle astım hastalarının fariğ etmesini sağlayıcı tuz lambaları, dem almayı rahatlatır ve kolaylaştırır.

Pozitif Duyguları Harekete Geçiriyor: Bezemeli lakinçlı kullanıldığında çitndırdığı renkler ile pozitif düşüncelerin artmasına yardımcı oluyor. Içi geniş bir düzlem oluşmasında kuvvetli oluyor.

Alerji ve astım kadar durumlarda dahi destekleyici tesirleri olduğu biliniyor. Tabii böyle kritik ve vakayiname bir rahatsızlığınız varsa tuz lambasını kullanmaya hüküm vermeden önce behemehâl doktorunuza danışmanız gerekiyor, bizlerden çizgiırlatması.

Kendini ak ve rahat hisseden bireyler kolayca davranışlerine yoğunlaştırılmış olabilirler. Tuz lambasının tekmil etkileri birleştiğinde insanda kolayca odaklanma ve mürtefi performansta çalışma etkisi yapar.

Tuz lambasını makul Aralıklarda(2-3 sıra) nemli bir bez sayesinde silmenizi salık ederiz. Ayrıca maksimum yarar elde edebilmek derunin lambaları kullanacağınız düzın kapı ve pencerelerini olabildiğince kapalı tutmalkaloriız.

8. Kas ve eklem dertlarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki aşkın nemi kendine çekerek dünyaın nem seviyesini dengelediğinden, rutubet, nem kabil sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal vecalara, kas ve eklem dertlarına çok gelebiliyor, bu tür vecaların azalmasına yardımcı oluyor.

Tuz lambaları olumsuz iyonlar üreterek ortamdaki havayı temizler. Sağlığı tehdit tuz lambası eden olumlu iyonları ortadan kaldırır.

Çankırı kristal kayaç tuzu mağaralarından elde edilen tuz kütlelerine şekil verilmesi ve içerisine bir ışık yerleştirilmesi sonucu ortaya Çankırı tuz lambası çıkar. Lamba bulunulan ortamda yakıldığı ahit, ışığın ısısı tuz kütlesini etkilemeye başlar ve bu sayede Çankırı kristal kayaç tuzu lambası olumsuz iyon yaymaya adım atar.

Bütün bu iyileşmeler sindirim sistemindeki hücrelerin gıda maddelerini elan hayırlı emmesine yardımcı olarak metabolizmayı hızlandırır.

Aynı zamanda tuz lamba yalnızca yetişkinler dâhilin bileğil, her evetş grubuna mensup insanoğluın tasarrufına uygundur.

Tuz lambaları midein ısıya dayanıklı ve uzun süreli çkırmızıışma kapasitesi olan ampul kullanmanız icap ettiğini bile ihmal etmeyin.

Keyif ve konfor açısından birtakımı rahatlıklar sunmasının cihetı silsile bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz masa, raf, dolap kabilinden rastgele bir yerde kullanabileceğiniz üzere bediiyat duracağınız düşündüğünüz herhangi bir yerde bile kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir albeni sunacak olan bu otantik lamba çeşitlerini havasını tüketmek istediğiniz alan ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok lüks elektronik aletin başüstüneğu bir odada harcamak odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini esenlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba ya da öteki rastgele modeller bile havanın ve havaın temizliği sinein bayağı fonksiyoneldir. Bu aşamada bütün avize modellerimize bakabilirsiniz.

Yorumlarda markaların ticari onurını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara kere açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

Report this wiki page